Ieder kind dat opgroeit heeft recht op veiligheid, geborgenheid en liefde. Door allerlei omstandigheden zijn opvoeders soms niet in staat om dit te leveren. We dragen soms een leven lang de pijn en het verdriet bij ons…zonder daar geheel bewust van zijn. Veel van onze gedragingen komen voort uit datgene wat we als kind gemist hebben. Door hier opnieuw aandacht te schenken, geven we onszelf weer ruimte en liefde. Dit maakt dat we emotioneel steeds meer in balans komen met onszelf én met de ander. Een toestand van vreugde voor allen.

Mijn levenservaring heeft, deels onbewust, gemaakt dat ik veel kennis & inzicht heb opgedaan over identiteitsproblemen, je meer of minder voelen dan een ander, overtuigingen die je belemmeren, (voor)oordelen van en over de ander, verwachtingen naar jezelf en naar de ander én gezonde grenzen leren stellen.

Mede door mijn studie ben ik in staat om op professionele wijze contact te maken met een ieder die worstelt met allerlei levensvraagstukken. Ik heb ontdekt dat ik het talent heb om vlot tot de kern te komen waarbij ik de werkelijke behoefte van de ander inzichtelijk weet te krijgen. De begeleiding die daaruit volgt, gaat vooral over hoe je zelf de regie in handen neemt en antwoorden in jezelf gaat vinden in plaats van buiten jezelf gaat zoeken.

Voor zowel particuliere als bedrijfsmatige vormen van coaching ben ik beschikbaar.