Wie ben ik?
Mijn roepnaam is Berry en ik ben geboren in India. Op zeer jonge leeftijd ben ik naar Nederland gebracht waar ik ben opgegroeid in een Nederlands gezin. Ik heb de vele uitdagingen van het leven met veel vallen en opstaan durven omarmen. Mede hierdoor ervaar ik geen enkele weerstand in het contact met wie dan ook en sta ik onbevangen klaar voor degene die klaar is om zijn/haar leven te veranderen.

In 2003 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Social Work en heb veel ervaring opgedaan in Nederland, India en Suriname waar ik vooral een positief rolmodel wil zijn voor een ieder die zoekt naar positieve verandering en de eigen identiteit durft te omarmen.

Wat raakt mij?
De toenemende groei van verwarring, onrust en afstand tussen elkaar in deze tijd zorgt voor een grote balansverstoring in ons allen. Op verschillende manieren proberen we onszelf wijs te maken dat het aan onszelf óf aan de ander ligt en dat positieve verandering te ver weg liijkt. Dagelijks kom ik in contact met angst van anderen die vele vormen aanneemt.

Juist in de verbinding die ik met jou maak, zorg ik ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan, je rug recht weet te houden en (weer) gelooft in een betere toekomst voor jezelf én voor anderen.

Wil je leren (voelen) hoe je de kracht in jezelf hersteld? Lees dan verder en maak vrijblijvend contact met me. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt om de baas in je eigen leven te worden en hoe je samen met de juiste ondersteuning je doelen kunt bereiken!