Geboren in India, opgeroeid in Nederland en hier in veiligheid mogen (op)groeien tot een zelfbewuste volwassene die anderen vanuit het hoofd én hart begeleidt bij allerlei levensvragen, onzekerheden & angsten

Tijdens mijn 4-jarige HBO-studie Social Work heb ik veel kennis, inzichten en vaardigheden opgedaan op het gebied van filosofie, ethiek, psychologie en (ped)agogiek. Tijdens diverse (studie)reizen in Nederland en vér daarbuiten is mijn wereldbeeld verder verruimd door de kennismaking met allerlei zienswijzen en inzichten. Dit heeft mij een duidelijk beeld gegeven van wie ik ben en wat ik mag bijdragen op aarde

Ik voel me heel rijk als het gaat om waar ik sta in het leven en wat ik heb mogen ervaren. Vanuit grote dankbaarheid voor mijn leven maak ik verbinding met jou om samen te onderzoeken waar jij NU behoefte aan hebt om je leven zinvoller in te vullen

Sinds 1 januari 2021 ben ik gestart als storemanager in de conceptstore van Zuiver Geluk te Zutphen. Deze winkel biedt allerlei producten én diensten aan op het gebied van Body- Mind- Soul. Per ingang van 1 mei jl. rouleer ik tussen de verschillende conceptstores om de voortgang te bewaken en te verbeteren.